This is a free and fully standards compliant Blogger template created by Templates Block. You can use it for your personal and commercial projects without any restrictions. The only stipulation to the use of this free template is that the links appearing in the footer remain intact. Beyond that, simply enjoy and have fun with it!

Monday, April 26, 2010

Selamat Datang Ke Himpunan Blog2 Tokjogho

Selamat Datang dan Welcome to All,

Blog ni adalah ringkasan-ringkasan artikel serta berita daripada himpunan blog2 yang di bawah idea dan tulisan Tokjogho. Antara blog2 Tokjogho yang ada di internet dan bakat ada ialah:

1. PanduanPercuma.info
Blog ilmiah dan bercorakkan info, petua dan tips ini amat sesuai untuk tatapan umum. Banyak info yang menarik yang Tokjogho tampilkan drp pelbagai kategori daripada IT, kesihatan, petua dan tips, sehinggalah kepada ruangan Rehat Minda.

2. Tokjogho.com
Merupakan blog peribadi Tokjogho berkisar tentang pandangan peribadi serta pengalaman kehidupan seharian Tokjogho. Entri-entri lebih kepada entri bersifat peribadi. Anda disaran melontarkan pandangan dan pendapat anda di blog ni.

3. Infokomputer.net
Laman web yang berasaskan pengetahuan dalam bidang IT, bidang yang Tokjogho ceburi hampir 15 tahun. Artikel terdiri daripada pelbagai kategori dan ianya masih dalam pembinaan sepenuhnya.

4. ShopKlate.com
Merupakan portal jualan barang2 dari Kelantan yang boleh dibeli melalui sistem Online!

5. Halal24Shop.com
Merupakan laman web di bawah pengendalian Tokjogho yang bermatlamat untuk menjual barangan dan makanan halal global. Portal jualan ini akan dilancarkan tidak lama lagi.

6. HouseofBrands2u.com
Merupakan blog e-commerce yang menjual pelbagai produk berjenama. Anda boleh kunjungi blog tersebut untuk membeli barangan berjenama dengan harga yang amat berpatutan.
7. myBlogBiz.info
Blog peribadi berorientasi bisnes di internet. Artikel-artikel menarik dihasil menggunakan dwi Bahasa iaitu bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu. Dalam perancangan....

8. Hostingsifu.com
Blog mengutarakan artikel ilmiah tentang hosting seluruh dunia. Pandangan peribadi serta reviu akan dipaparkan. Blog ini menggunakan bahasa Inggeris sepenuhnya. Di jangka beroperasi dalam pertengahan bulan Mei 2010!

0 comments:

Post a Comment